Az eventim.hu-ról rendelt már valaki jegyet? Mik a tapasztalatok?
Elég régi kérdés, de egy most aktuális tapasztalat:
3 db jegyet szerettem volna vásárolni online, a Murder - gyilkos tárlat c. eseményre.
A fizetésnél feltűnt, hogy az 500 Ft-os kezelési költségen felül még felszámol 450 Ft-ot. Addig kattintgattam, mire rájöttem, hogy az a 450 Ft a jegy átvételének e díja, amit én otthoni kinyomtatásnak választottam.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy megtudjam, hogy is van ez. Egy nem túl hozzáértő fiatalember arról tájékoztatott, hogy az a 450 Ft a kezelési költség. Mondom nem, a kezelési költség ezen felül van feltüntetve 500 Ft-nak. Azt mondja, hogy hát így működik a honlap..Mondom, ha jól értem, akkor az, hogy az én költségemre (tinta+papírhasználat) kinyomtassam otthon a jegyeket, ti még 450 Ft-ot számláztok ki? Azt mondja, nem, ez a technológiai, ahogy elküldik nekem a jegyeket. Tehát az, hogy küldjön nekem egy e-mailt 450 Ft-ba kerül neki? Igen..
Összefoglalva; 950 Ftomba kerül, hogy megvásároljak 3 db 3500 Ft-os jegyet..Szerintem ez egy kicsit felháborító..és természetese, ha személyesen szeretném átvenni, amit nem is a helyszínen lehet, hanem teljesen máshol, ugyan úgy felszámolnak 400 Ft-ot a 3 db jegy esetén..
Sokat szoktam online jegyet vásárolni, de ilyennel még nem találkoztam.
Pofátlanságnak tartom az ekkora lehúzást!
Én most akartam 70 000 Ft értékben jegyet venni. 700 Ft kezelési költséget és 3100 Ft OTTHON NYOMTATÁSI KÖLTSÉGET akartak felszámolni nekem.
Természetesen megszakítottam a vásárlási folyamatot, és megírtam a FB-on a véleményem, amelyet elrejtett az Eventim.
Mocskos hiénák, soha többet tőlük semmit, még akkor sem ha feltámad Freddie Mercury és csak náluk lehet majd jegyet venni!
Gusztustalan banda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!