Lupati kérdése:
Valaki segitsen megtalálni az elveszett autokulcsaimat! Ha valaki rávezet valami jó ötlettel jutalmat fizetek! Hogy talalhatnám meg?
Figyelt kérdés
A lakásban van 90 % és 10% a sufniban.3 kulcsról van szó aminek az értéke kb 100e Ft.Nem talalom sehol és megbolondulok!!!2014. okt. 28. 20:09
1/5 anonim válasza:
:))) Még mindig nincs meg?
Zsebeid, szennyes kosár, nem a lakásban van, valakinél ott hagytad.
2/5 A kérdező kommentje:
Hónapok óta keresem.Átkutattam már az egész lakást.Nem vittem el sehova.3 db autokulcs 3 autónk pótkulcsai.:-((
2014. okt. 29. 08:17
3/5 anonim válasza:
Rossz lehet neked, hogy három autód van :)))
És még lusta is vagy, mert nem nyírod elég rendesen a füvet, ugyanis a lakás és a sufni közötti úton vesztetted el, és most a fűben van!
4/5 A kérdező kommentje:
:-)) köszi de nincs a fűben és 4 autónk van(4 felnőtt em beré)Pár hónapja dugtam el a kulcsokat mert egy kehelyben volt a konyhában.Már nincs semmi remény:-((
2014. okt. 30. 13:33
5/5 anonim válasza:
Sorold fel a típusokat és évjáratait, adok árajánlatot a kulcsok újragyártására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!