Szerintetek vicces a fingás?
Sztem nagyon vicces!!! Én például most elolvastam a kommenteket, és majd' szétröhögtem az agyam!! xDDDD
Kivételesen a Pistikés viccen is tudtam röhögni, mert nem volt kedvem abbahagyni a vihorászást!! xD
Komoly(abb)ra váltva a szót, felnőtt társaságban én inkább visszatartom, barátiban pedig kiengedem. Ezt ne úgy tessék felfogni, hogy az osztályban is, mert ott visszafogom magam!!
12/L
Szerintem is vicces, és sok gyerek szerint is. Jó, lehet, hogy vannak esetek, amikor nem épp a megfelelő időpontban jön, de amúgy meg totál természetes, más dolog a szaga. Csak sok embernek ez tabutéma, mint ahogy hiába vicces a lakótársakkal a fingről beszélgetni reggeli közben, lehet, hogy ez az iskola menzáján már többeket megbotránkoztat.
... Végülis száz évvel korábban még az is illetlenségnek számított, ha valaki nyilvánosan csuklott vagy ha egy fiatal lány arról beszélt, hogy az embernek vannak belső szervei...
fingfanoknak: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!