Én nemrég kezdtem el nézni, de még csak a 4.évadot kezdem :/
De terveztem előfizetni majd FOX-ra, megéri szerinted? Mennyi a havidíj, Vagy csak csomagban van?
2014. okt. 27. 23:27
2/14 anonim válasza:
Én a kalandjátékot imádom, szerintem sokkal jobb mint a sorozat. Ilyen interaktív film féle, teljesen bele tudod magad élni, eszméletlen jó. Ha szereted a WD-t akkor mindenképp próbáld ki.
2014. okt. 27. 23:42
3/14 A kérdező kommentje:
nagyon is megéri, olyan sok jó más sorozatok mennek benne ahol máshol nem látod csak a FOX-on :D
a csatornát kaptam a mindig tv-vel de ugyan úgy meg veheted a d
DIGI-nél a UPC-nél kb+1000 nem a havi díj hanem a csatorna megvétele.
kezd el nézzni a legelejétöl az is nagyon jó volt. annó mikor én nézztem az 1 .2.3. évadot nem volt szinkron ezért feliratal nézztem és nekem feliratal sokkal jobban tetszik igaz olvasni kell de sokal jobbak a hangok mert nem egy stúdióba vesszik fel hanem ott a helyszinen :)
de már az 5évad 3 részig mindegyiken van felirat :)
2014. okt. 28. 07:05
4/14 A kérdező kommentje:
#2 köszönöm de minden ami WD azon játszok vagy nézzek és igen mondhatom clementine igen kemény :D season2 episod4-nél jàrok
te?
2014. okt. 28. 07:08
5/14 anonim válasza:
Én már befejeztem a season 2-t. Az 5. epizód nagyon jó amúgy, rengeteg minden történik benne. De nekem valahogy az örök kedvencem a Season 1 lesz, valahogy Lee nélkül már nem ugyanaz a játék
2014. okt. 28. 08:13
6/14 A kérdező kommentje:
igen lee hiányzik de meg harapták... te le vágtad a kezét?
amikor ott kellet hagyni megölted?
2014. okt. 28. 18:43
7/14 A kérdező kommentje:
jaa nem bocsi a 4. résznél jártam mikor a terhes nô zombi lesz és közben az oroszok fegyver fogtak ránk én meg fejbe lôtem a terhes nõt ahh nagyon jó rész volt :D
2014. okt. 28. 18:48
8/14 anonim válasza:
Hát én végül megmutattam a harapást, és levágtam a kezét, azért, mert mondták, hogy úgy talán kicsit tovább él. A végén meg lelőttem Clemmel, szerintebb jobb halottnak lenni inkább, mint zombinak. Ami rossz volt, hogy a végén Kenny nem jött velem Clemet kiszabadítani, pedig mindig segítettem neki, de megsértődött, amiért Ben-t megmentettem. Nem is értettem, hogy miért, mert ő a kedvenc karakterem, tehát mindig ultrajófej voltam vele, erre tessék :D A Season 2 utolsó epizódját mindenképp vidd ki, eszméletlen jó, annyi minden történik 2 órában, hogy alig fogod fel az egyik dolgot, már jön a másik. Van benne egy olyan csavar, hogy le fog olvadni az agyad :D
2014. okt. 29. 07:35
9/14 A kérdező kommentje:
:D
amintt lesz idôm leszedem és játszok vele :)
2014. okt. 29. 13:35
10/14 stiw válasza:
Aki szinkronnal nézi, gyorsan válton feliratosra. Nem szokott a szinkronnal bajom lenni, de a TWD magyar szinkronja valami borzalmas. Anrdew-nek és a többi színésznek az eredeti hangjuk mérföldekkel jobb, és megéri olvasni a feliratot. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!