Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináltál ma? (akár...

Mit csináltál ma? (akár részletesen is válasszolhatsz xD)

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 18:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
felkeltem,fogat mostam,felöltöztem,elindultam a suliba,tanultam(azaz ültem és rágtam a ceruzámat)fizikából dogát írtam,ebédeltem,verset tanultam,mandarint ettem,ipodomat hallgattam,és most netezek(:
2010. jan. 25. 18:59
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
felkeltem, cigiztem kicsit suli előt, órákon hülyültem, szünetekben hülyültem, suli után cigiztem, elmentem cigit venni, hazamentem kockultam, válaszoltam errre a kérdésre ;)
2010. jan. 25. 19:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
felkeltem, megreggeliztem, megölelgettem a macskámat, fogat mostam, felöltöztem, kisminkeltem - fésülködni nem szoktam - betettem az ebédemet, elköszöntem a páromtól, elindultam a vonathoz, felszálltam a vonatra, leszálltam a vonatról, begyalogoltam a munkahelyre, köszöntem a többieknek, lepakoltam a cuccom, megittam a kapucsínóm, nekiálltam dolgozni, megtízóraiztam, vissza álltam dolgozni, megebédeltem, megint dolgoztam, kikapcsoltam a számítógépet, elindultam a vonathoz, felszálltam a vonatra, leszálltam a vonatról, hazagyalogoltam, letettem a kabátom, bekapcsoltam a gépet, feltettem a túrós gombócot főni, leszűrtem, megkajáltam és most itt ülök.
2010. jan. 25. 19:01
 4/12 anonim ***** válasza:
Reggeli felkeles, irany a suli. Ott szetrohogtem magam :D Aztan mentem cipot venni az akradba. 3-szor is korbejartam, mig eldontottem megveszem azt a cipot, erre kikuldenek mindenkit az epuletbol " technikai" okok miatt. Irany a nyugati. Ott sikerul pont egy ugyanolyan part talalni. Mikozben viszem a kasszahoz, meglatok egy masikat, ami kenyelmesebb. Felprobaltam, tetszett, megvettem. A metron egy reszeg ember ult le mellem, buzlott a piatol. Most itthon ulok, es leirom, mi tortent ma velem. :P
2010. jan. 25. 19:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
felkeltem, nem volt suli, elmentem kondizni, kocsmába, "tanultam" hnapra, neteztem, megnéztem gyakorikerdeseket, találtam egy kérdést, amire válaszolokXD
2010. jan. 25. 19:21
 6/12 anonim ***** válasza:
felkeltem,elmentem klotyóra,megnéztem hány óra,visszafeküdtem,megint felkeltem,felöltöztem,kivasaltam a hajam,leültem tv-zni,reggeliztem,kisminkeltem magam,elmentem dokihoz,gyógyszertárba,hazajöttem,leültem gép elé,kajáltam,olvastam,zenét hallgattam,beszélgettem anyával,majd megint tv-ztem,dvd-ztem,aztán gép,kaja,és most megint itt vagyok:)
2010. jan. 25. 20:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Röviden: Eddig bevásároltam, főztem, ettem, takarítottam, tanultam, beszélgettem, olvastam, írtam, neteztem. A nap többi részében is utolsó 5-t csinálom még,+ zenét hallgatok, tévézek
2010. jan. 26. 12:37
 8/12 anonim válasza:
felkeltem.megsimogattam a kutyát, elmentem pisilni, reggeliztem felöltöztem,fogat mostam,megcsináltam a hajam,megint pisi,aztán kihúztam a szemem felvettem a kabátom meg a csukám, suliba mentem, úgy tettem mintha figyelnék az órákon, szünetben szétfagyott a p*csám, hazajöttem foglalkoztam egy kicsit a kutyával, kajáltam, tv/music,kockulás :'D
2010. febr. 3. 15:20
 9/12 anonim ***** válasza:

felkeltem,fogatmostam,elmentemaz orvoshoz,hazajöttem

xd

és nemmek a héten suliba:(

2010. febr. 3. 15:36
 10/12 anonim ***** válasza:
felkeltem, felöltöztem, elmentem a suliba, fizika TZ-t írtam, osztállyal múzeumban voltunk, végiguntuk, hazajöttem sétálva, ettem, átöltöztem, zenét hallgatok, netezek és mindjárt tanulok :D
2010. febr. 3. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!