Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi justin bieber igazi myspace...

Mi justin bieber igazi myspace-je, twittere és facebookja?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 16:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
őde hoann tudnátok? amugy én is tudom.. mert youtubon van egy felhazsnálója és oda ki avn irva az fb-e myspace-je twittere
2010. máj. 5. 15:24
 12/21 anonim ***** válasza:
nincs egyikem sem4JBBBBB♥♥♥♥
2010. jún. 16. 19:05
 13/21 a piccie Barbíííííí válasza:
a Facebookon fent van, és ird be a keresőbe h Justin Bieber, és majd kijön több Fan Club, de majd valahol irni fogja h I am real....szal h ő a valódi Justin Bieber!!!!!! nézd meg!!
2010. júl. 24. 11:56
 14/21 a piccie Barbíííííí válasza:
jah és egyes kis hülyeribancok, akik azt mondják h :tudom a facebookját, de sajnos nem mondhatom meg: ez olyan nyálas hülye duma.....a Facebookon mindenki megnézheti ugyhogy babám ezt elbaxtad........am meg nem a tiéd Justin, és fogadjunk még szóba se állna veled, kis 10éves picchhaa.....
2010. júl. 24. 11:59
 15/21 anonim ***** válasza:
am én az igazit télleg tudom és nem hülyeségből mondom de am már hónapok óta nem beszéltem vele akk se sokat :S
2010. júl. 24. 18:07
 16/21 anonim ***** válasza:
LoL, nah akk ha beszéltél vele (nem sokat) mit beszéltetek? És ugye legalább magyarul beszéltetek? xD
2010. júl. 25. 14:36
 17/21 anonim ***** válasza:
utolsó xd "éslegalább magyarul ebszéltetek" amuyg óde valószinű h veled gof le állni bezsélgetni ez anyira iylenkis 10-11-12-13 évesekre vall...-.-"
2010. júl. 25. 15:56
 18/21 anonim válasza:
Az egy kis bzi! :D
2010. okt. 4. 20:51
 19/21 anonim válasza:
hát nekem fogalmam sincs egyikről sem... lehet hogy van neki... de ha lenne se mondaná el semmilyen rajongójának... mert rengetegen zaklatnák... szal sztem egyiksem az akiket ti gondoltok... és nem értem mit kell buz*zni őt meg mit tudjam én... ő dolga.. de amúgy nem az.. tök mindegy ki mit gondol...
2011. jan. 19. 18:46
 20/21 anonim válasza:
jah és te barbiii vagy ki a lekvár... igen, hülye duma... de mi az hogy szóba se állna vele te szerencsétlen... azt nem tudhatod... igaz hogy azt se tudná mit motyogna de szard le... oszt mi van ha veled se állna szóba?? akkor mi van?? akkor lesnél nagyokat... szal ne pofázzál ilyeneket... kis beképzelt nyávogós p*csa...
2011. jan. 19. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!