Hogyan kell ebay-ről rendelni valaki le tudná írni részletesen?
Figyelt kérdés
Nincs angol tudásom németet tanulok, elvileg kell hozzá valamilyen számla, de csak OTP bankkártyám van amivel netről szoktam utalni az jó hozzá?2014. okt. 23. 18:12
1/4 anonim válasza:
Ha nincs olyan ismerősöd, aki szokott ebay-ről rendelni, akkor nehéz lesz. Én se szoktam, de tudom miből áll, és nincs kedvem tökölni vele :D
Bankkártyáról nem lehet közvetlen utalni. Előbb bankkártyáról kell paypal fiókba utalni, és a paypal fiókon keresztül kell ebay-ről vásárolni.
A paypal pedig a vásárlások után olyan 200 Ft-ot még le szokott vonni.
2/4 anonim válasza:
Ahogy az előző mondta paypal fiók kell hozzá, amihez pedig dombornyomott bankkártya szükséges. A youtube-on több embernél van már magyarul is ilyen videó, ahol jól elmagyarázzák és be is mutatják, hogyan tudsz rendelni.:)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket ahogy leírtátok a bankkártyám jó lenne hozzá.
2014. okt. 24. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!