Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (többi lent)

Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
szval volt egy "barátnőm" akivel eddig nagyon jóba voltunk kb 2 éve,de nyáron meg előtte is nagyon sokat veszekedtünk,most meg ugye már nem is egy iskolába járunk,és ő nem nagyon tudott beilleszkedni ezért kitalált magának különböző történetet,amivel azt akarta beadni nekem,hogy mennyien szeretik,de tényleg senkivel sincs jóba,ezért gondoltam h próbálok neki vlhogy segíteni,hát nem jött össze..amikor ráírtam fb-n (mindig én írtam rá a suli kezdete óta kb) kivétel nélkül mindig flegmáskodott de mst gondoljatok bele,h te tényleg érdeklődsz felé meg minden ő meg játsza a nagylányt..mert féltékeny rám (pedig én nagyon örülnék ha jóba lenne mindenkivel!! és nem irigykednék és megsértődnék..:( ) na és ebből az egész viselkedéséből elegem lett és megírtam neki.. most mag rá kb 1 hétre akartam írni neki h hagyjuk az egészet meg béküljünk ki erre meg látom h már nem is az ismerősöm.. De most komolyan szerintetek ez így 14 évesen nem ovodás egy kicsit? :/

2014. okt. 21. 22:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem, ez pontosan egy 14 éveshez méltó viselkedés. Nem kell azért túl nagynak hinni senkit, mert 14 éves. Lehet neked értelmesebb a felfogásod, mint egy 'hagyományos' 14 évesnek. Tedd túl magadra rajta, majd rájön milyen hülye volt, és hogy mit veszített.
2014. okt. 22. 00:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!