Melyik az a Kosztolányi Dezső novella amelyiknek a részei számokkal van elválasztva?
Figyelt kérdés
A tartalma elég érdekes én a fejem fogtam amikor elolvastam: kis iskolás srác az elbeszélő aki egy osztálytársáról mesél mégpesig hogy mennyire tökéletes és mindig jó atyámnak szólítja az apját, mindig kivasalt ruhába van a gallérja is a helyén szoval útálja ezt a fiút. Telik az idő majd egyetemre főiskolára mennek és a fiúnak akit utált az elbeszélő lesz egy felesége aki szintén rendmániás. A csattanó a végén hogy lelövi az asszonyt azért mert az elmozdította a fotelt és azon ülve várta haza az urát.. Gyogyóba viszik ahol idegbeteg és akkor nyugszik meg ha leül szorosan mellé az ápoló vagy rendőr... NA TUDTOK SEGÍTENI??????2014. okt. 21. 22:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!