Hogyan törölhetem ki a mystartsearch-öt?
Figyelt kérdés
Véletlenül rátelepítettem a gépemre, nem tudom eltüntetni. Kezdőlap a mystartsearch.com, hiába állítom át (Chrome-ot használok). Ha kattintok, állandóan bejön egy reklám, vagy új ablakban, vagy új oldalon.
Ha a vezérlőpulton rámegyek a Programok eltávolításán belül a mystartsearch-re, akkor bejön egy ablak, hogy írjam be a képen lévő karaktereket. Beírtam, és a folytatásra kattintottam, erre annyit csinált, hogy átnevezte magát "mystartsearch uninstall"-ra.
Nagyon-nagyon köszönöm a segítséget előre is!
2014. okt. 20. 15:37
1/4 Peter Drag válasza:
Ez nem válasz lesz, de én már mérgemben újra raktam a gépemet, és egy nap múlva megjelent, anélkül, hogy valamit telepítettem volna. Az Avast valami vírust jelez, de nem szabadít meg tőle.
Nagyon jó lenne, ha valaki hozzáértő adna tanácsot!
2/4 anonim válasza:
A mystartsearch féle szemétre én az ADW Cleaner progit használtam,sikeresen.
4/4 anonim válasza:
Nekem is sikerült vele eltávolítani ezt a szemetet!Thank you:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!