Adnak hitelt? Mennyit, hol és mikor?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, van érettségim, Animációs filmkészítő-
rendező és kozmetikus szakmám! Fotográfusként, divattervezőként dolgozom + modellkedem (ez min 300 ezer ft/hó mindig megvan).El szeretnék költözni otthonról, 36 millió ft-ra lenne szükségem. A fundamenta lakáskasszáról tud valaki valamit mondani? Mennyi pénzt kapnék?
2014. okt. 19. 21:12
1/7 anonim válasza:
Ha fel tudsz ajánlani fedezetnek kb. kettő db egyenként 80 milliós házat, akkor szerintem megkapod.
2/7 anonim válasza:
Ja és ha húsz évre vennéd fel, kb. 180-200 ezer lenne a törlesztőd havonta HÚSZ éven át. Húsz évig garantált a 300 ezres béred havonta?
3/7 A kérdező kommentje:
Tudok valahol kapni 36 millió ft-ot vagy nem? Igen,garantált a havi 300..És pénteken meg hétvégén így sem dolgozom, majd akkor fogok. De tudok vállalni rendelést a kozmetikában is ha kell.
2014. okt. 19. 21:24
4/7 anonim válasza:
Van két 80 milliós ingatlanod fedezetnek? Mit kérdezgetsz ilyen erőszakos stílusban? Leírta az első. Van fedezet (bőséges) vagy nincs? Ha van, kaphatsz. De 36 milliót kizárt!
5/7 anonim válasza:
" Igen,garantált a havi 300."
Te kis naiv :)
19 evesen mi a bubanatos lofuttyert akarsz te 36 millios hitelt a nyakadba?
6/7 anonim válasza:
Na és 39 évesen miből fogod megkeresni azt a 300 ezret havonta?
7/7 A kérdező kommentje:
A szüleimnek nem kell visszaadnom 24 millió ft-ot amit kaptam tőlük. Anyukám nevében vettünk fel a hiányzó hitelt, amit én fizetek, havonta 100 ezret. Majd még egy pár év múlva kötünk életbiztosítást, és akkor a hitelem, ami amúgy nem is az én nevemen van, csupán én fizettem, leszáll rólam.
2014. okt. 25. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!