Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Magyar BVB rajongók! Szerintet...

Magyar BVB rajongók! Szerintetek jön majd valamikor a BVB Magyarországra? Esetleg már volt?

Figyelt kérdés
Kb. 1 hete vagyok BVB rajongó és keveset tudok róluk.:)Előre is köszönöm a válaszokat!!:D

2014. okt. 19. 12:19
 1/6 anonim válasza:
0%
mi az a bvb ?
2014. okt. 22. 01:36
 2/6 anonim válasza:
100%

Kedves első válaszoló, a bvb egy amerikai zenekar nevének rövidítése (Black Veil Brides). És nem tudok róla, hogy voltak már, és valószínűnek tartom, hogy nem mostanában jönnek.

Ha gondolod, beszélgethetünk róluk, írj rám privátba! :)

2014. okt. 22. 18:37
 3/6 BVBfaan válasza:
Még nem jöttek de arról volt szó de ez nem biztos hogy idén nyáron jönnek a voltra
2014. okt. 22. 20:35
 4/6 anonim válasza:
Nem sok rá az esély. Csórók vagyunk.
2014. okt. 24. 16:39
 5/6 anonim válasza:
Nem valószínű, de Bécsbe jönnek 2015-ben. Én megyek a bécsi koncertre, a jegyek már megvannak és a pesti busszal megyek, amit szerveznek. Szerintem van esély, hogy jönnek ide, de a bécsi koncert nagyon megéri.
2014. nov. 16. 18:39
 6/6 anonim válasza:
Elvileg jönni fog,de ez lehet,hogy csak pletyka. Egyik nap,facebook-on láttam megosztva,hogy kezdeményeztek egy petíciót,hogy a BVB Mo-ra is ellátogasson. Jó magam,már ki is töltöttem. Én,minden esetre reménykedem,hogy ez nem csak kitaláció,hanem tényleg lesz koncert :).
2015. aug. 31. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!