Egyszerűen nem tudok leülni tanulni, ti mit szoktatok tenni ilyenkor?
Első, "dőlik" :D Úgy nézem, neked is eldőlt még valamikor régen... Csak rossz irányba ;)
Kérdező, sajnos az viszont igaz, hogy fejben dől el. Mit szoktam csinálni, ha nem bírom letenni a seggem? Leteszem a seggem. Sajnos nincs jobb módszer, mint az, ha nem téped rajta az agyad, hanem elkezded. Úgy, hogy az atyaúristennek se állsz fel addig, amíg meg nem tanultad. Elkezdeni a legnehezebb, ha már benne vagy, akkor visz a lendület.
Próbálj állva vagy fekve tanulni.
És legközelebb mondd meg a kis barátodnak, hogy óvatosabban döngessen.
Kedves ötös, legalább már tudod, milyen érzés, ha bunkó stílusban válaszolnak neked :) Fincsi, ugye?
(és ha a fejed tetejére állsz, akkor se lesz a "dől" szóból ikes ige... főleg nem az én érdekemben)
Majd idővel nyugi..... :D :D
Fincsi? :D Ha ezt oltásnak szántad, akkor elég gyenge volt. Azt hittem egy "szar" élettel rendelkező, 24/24-ben csicskáztatott, személy vagy. Na és hol máshol élnéd ki magad...
Azonban csak béna a duma :D Köszi, amúgy vidéken, (nálunk, és a környező falukba) gyakran előfordul, hogy pár szót máshogy használunk.
Mégis megérted, elfogadják ha úgy beszélek.
Sehonnan se küldenek ki, ha meghallják.
Miért ne használnám azt ami jobban a "számra" esik. A sajátom a "Magyar" nyelv, ne szabják meg hogyan használjam a köznapokba.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!