School of dragons?
Figyelt kérdés
Heló nekem az lenne a kérdésem hogy ha már van egy sárkányom és nem szeretnék venni hanem úgy szelídíteni akkor mit kell csinálni?2014. okt. 18. 15:13
1/9 anonim válasza:
Nem teljesen értem a kérdésedet, de leírom azt, ahogy ki értelmeztem. Van egy sárkányod most, ugye. Nem kell venned még egyet, hanem ezt felnevelni. Majd közben rájössz, hogy hogyan kell, és nézd meg a youtubeon a végigjátszásokat.
2/9 A kérdező kommentje:
Már felnőtt a sárkányom 18-as szintű és még mindig nem tudom hogy lehet másikat is szelídíteni.Egyébként igen jól értelmeztem.
2014. okt. 22. 21:51
3/9 anonim válasza:
Venned kell egy tojást. Így szelídíthetsz újat.
4/9 A kérdező kommentje:
Éppen az a kérdésem hogy tudok másképp szelidíteni
2014. okt. 23. 16:13
5/9 anonim válasza:
Másképp nem tudsz max ha member vagy akkor egy feladat amibe lemehetsz suttogó halál járatokba ahol tojást szerezhetsz. Én is member vagyok onnan tudom
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. márc. 23. 20:44
7/9 anonim válasza:
Ha nagyon akarsz egy "másik" sárkányt egyszerű megoldás ha megnézel egy olyan videót amiben megmutatja hogyan szerezz gyémántokat.aztán veszel egy sárkánytojás rejtélydobozt.ennyi.nekem így 17 sárkányom van
8/9 Maxolen válasza:
Szerintem nem kell member ahoz hogy lemenj a S. Halál barlangba.Én se vagyok memberes mégis sikerült.
9/9 Lilike8657 válasza:
de melyik az a küldi és hol a barlang?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!