Hol jobb Kínába vagy Amerikába?
Figyelt kérdés
Valaki már járt mindkét helyen és tud véleményt mondani ? arra lennék kíváncsi hogy hol jobb élni ? Melyik ország fejeltebb szerintetek ?2010. jan. 24. 09:39
1/6 anonim válasza:
Én személy szerint elég Amerika mániás vagyok, szóval azt választanám, de Kína helyett inkább Japánt mondanám ha már mindenképpen azon a térségen kéne.
2/6 anonim válasza:
énis inkább amerikára szavazok,ott van pl hollywood,
los angeles,meg számtalan jó város,meg az időjárási viszonyok is jobbak szerintem. meghát szerintem fejletteb
amerika mint kína
3/6 anonim válasza:
Helyfüggő. Kínát vagy Amerikát nem szabad csak egy országként kezelnünk, mert mindkettő hatalmas. Kína nyugati részein nem élnék szívesen, Shanghaj viszont eszméletlen jó lenne :) Az amerikaiak viselkedését nem bírom, ha egy mód van rá, oda nem mennék.
4/6 anonim válasza:
AmerikábaN szerintem jobb, mint KínábaN
5/6 anonim válasza:
Nézzél statisztikai életszínvonalat.Attól, hogy Kína az egyik leggazdagabb ország, az emberek nagyrésze elég szegény! Lefordítva: Van 1.3 milliárd lakos ebből 800 millió szegény, 400 millió középréteg, 100 milla meg elég jól él.
6/6 Team China! válasza:
Hat, en meg egyik helyen sem jartam, de ha valaszthatnek akkor mindenkeppen Kinat mondanam.
Ez persze valoszinuleg a Kina-maniamnak koszonheto. De Kina sokkal jobban erdekel, es a kinai emberek is nagyon kedvesek, szeretem a nyelvet, a kulturajukat stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!