Szerintetek ezaz autó jól néz ki?
Szerintem kinézetre átlagosnak mondható, nem igazán izgat fel :D
Olyan 10/5 körül van. Átlagos kocsi, családi vagy egyéni használatra tökéletes.
Érdekes kérdés!
A szüleimnek is pont ilyen van,csak ködlámpa nélkül.Ugyan ilyen kék,szedán. Anyám első pillanattól utálta a színe miatt,engem a szín nem érdekelt,jó vétel volt,ezért döntöttem mellette.Én kedvelem.
Van egy fehér Astra H-m.Németo-ban dolgoztam egy ideig,az Astrával jártam.Egyszer mégis a Kalossal kellett mennem az astra hibája miatt,akkor jöttem rá valamire:
a Kalos kint ciki!Nagyon égő,tisztára bénán éreztem vele magam odakint,ennél még egy 3-as Golf is jobb lett volna,olyan mintha "csak" ennyire tellett volna.Tudom hogy ezt hívják sznobizmusnak,de odaint ha dolgozol,egy jó kocsit hamar meg tudsz venni,egy ilyen kocsi a kisstílűség és a csóróság teteje,negyon égő!
Idehaza teljesen más a helyzet.Ha van egy ilyen kocsid(kényelmes,viszonylag halk belül,könnyű vezetni,konfortos,ügyes városi autó,egyszerű mint a faék,ritkán romlik el)boldog tulajdonos vagy,mert ez egy úri kocsi idehaza.Megnézik a parkolóban mert tökéletes a fényezése,olyan mint az új.
Hát ennyit a két példámról,hogy hol kink mennyire tetszik,mennyire vállalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!