Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek meg lehet érezni,...

Szerintetek meg lehet érezni, hogy meg fog halni valaki aki közel áll hozzám?

Figyelt kérdés
Egész nap rossz kedvem volt és nem tudtam, hogy miért.Este megtudtam, hogy egy barátnőm meghalt.Előző nap sokat voltam vele, pedig nem kerestük mostanában egymást, amikor találkoztunk mindig ölelgettem.
2010. jan. 24. 03:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Létezik telepátia,de nagyon ritka esetben működik.Sok tudós foglalkozozz és foglalkozik a telepátiával,de még nem tudták megfejteni,hogy miként működik,és kinél.
2010. jan. 24. 07:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, meg lehet érezni! Én is megéreztem a szomszédom halálát, akit nagyon szerettem.. este valami átfutott rajtam és gyertyát gyújtottam.. reggel meghalt..

Aki kozel áll hozzád szerintem mindenképpen megérzed, sot olyan is szokott lenni, hogy a halála utáni napokban visszajár a lelke!

2010. jan. 24. 09:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztos vannak ilyen megérzések. Én tegnap este azt álmodtam, hogy a két hörcsögöm közül az fehét meghalt. Előtte nem voltak ilyen álmaim, és a höriknek se volt semmi bajuk. Mikor reggel felkeltem, éreztem hogy valami baja van a fehérnek. Mikor átmentem másik szobába megnézni őket, a fehérnek nem volt semmi baja, a barna viszont meghalt az este folyamán. Persze lehet mondani, hogy csak állatok, de én ha szeretek valamit/kit akkor nem nézem, hogy ember vagy állat.
2010. jan. 27. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:

VAn ilyen. Nekem a nagypapim halálával volt olyan élményem, hogy vidéken dolgoztam, ő pedig épp akkor halt meg este 11.kor. Pont akkor aludt el egy csak félig leégett mécses az asztalon :(:(

Mi történt a barátnőddel?

2010. jan. 27. 22:26
 5/5 A kérdező kommentje:
autó balesetben halt meg a barátnőm:(
2010. febr. 1. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!