Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Jófogásom hírdettem és...

A Jófogásom hírdettem és megvették a hirdetett terméket de nem tudom a cimet hova kell küldeni? Az a futár tudja?

Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt se tudod ki vette meg? Ennyire nehez pl. irni a vevonek, hogy hova kuldd a termeket?
2014. okt. 13. 14:56
 2/3 anonim ***** válasza:

lol. A futár mégis honnan a 3,14csából tudná? Kisujjából szívja ki?

Ad2, nem is tudsz futárt rendelni, ha nem tudod a címet, ahova mennie kell majd!

2014. okt. 13. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a háztól házig szolgáltatással hirdetted meg, akkor a futár mindent tud, te csak a csomagszámot írod a csomagra amit emailben kaptál. Elég furcsa, hogy mi nem is tudjuk ki rendelte meg, én is sokszor nem tudtam, hogy most a kérdező viszi, neki írjak mikor elvitte a futár, vagy valaki más a megrendelő. Még csiszolni kellene ezt a rendszert.
2014. okt. 14. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!