Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan legyek olyasmi mint az...

Hogyan legyek olyasmi mint az iCarly-ban Sam?

Figyelt kérdés
Mármint stílus.viselkedés.stb... idióták kíméljenek ha lehet.
2010. jan. 23. 16:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az meg ki? xD Tudnál rola irni egy rövid jellemzést?
2010. jan. 23. 16:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Én sem ismerem, sőt még nem is hallottam róla soha. Ha leírnád milyen szeretnél lenni talán tudnánk segíteni többet.
2010. jan. 23. 16:51
 3/13 anonim válasza:

nyugi,én nézem az iCarly-t nem úgy mint ezek a dinkák.

vegyél fel tornacipőt,sokat verekedjél,és basztass egy fiút aki mindig veled szokott lenni:D ja és intézd el hogy féljenek tőled:D kb.ennyi. Hajrá iCarly!!!!!

2010. jan. 23. 17:17
 4/13 anonim ***** válasza:

Aztakurv@élet....

Még te nevezel dinkának azok után amilyen tartalmas és intelligens hozzászólást írtál?

Hát gratulálok!!!!!

2010. jan. 23. 17:42
 5/13 A kérdező kommentje:
hát tőlem nem félnek. hanem ink engem basztatnak xD ezt nem akarom :S
2010. jan. 23. 21:33
 6/13 anonim válasza:

először ilyen fekete ruhába járjál. tod ilyen napszemüveg meg minden hogy keménynek látszódjál,és ha hozzádszólnak jól verd meg:D

12/F

17:17-es vagyok

2010. jan. 24. 08:39
 7/13 A kérdező kommentje:
hát. nem tom mert piszkálni csak o.társam 2 fiú szokiott de azok elég "menők. xD
2010. jan. 24. 09:35
 8/13 anonim ***** válasza:
verdmeg egyszer úgy őket h beszarjanak aztán félni fognak tőled xD
2010. máj. 24. 16:12
 9/13 anonim válasza:
47%
iCarly egy 10 éves idióta gyökereknek való műsor...szégyen, hogy létezik ilyen..
2010. júl. 8. 09:22
 10/13 anonim ***** válasza:

Kedves 52%-os válaszoló!

Szerintem senkit nem kell lehülyézni azért, mert nem néz egy olyan műsort, ami neked bejön. Ez olyan, mintha én b*sztatnék olyasvalakit, aki nem szereti az aranygaluskát, csak azért, mert én szeretem! (Oké, tudom, hogy hülye példa volt, mert azt a legtöbb ember szereti.)

Amúgy, kérdező, én is csak 1-2 részt láttam az iCarlyból, és szerintem Sam kemény csaj, nem különösebben érdekli a divat, és a legtöbben félnek tőle. Szerintem nincs mit magyarázni azon, hogy hogyan lehetsz ilyen.

2010. júl. 22. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!