Hétfőn, Kedden kell iskolába menni? Én úgyhallottam, hogy nem kell mert valami munka nélküli tanitási nap lesz.
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 15:34
1/11 anonim válasza:
Én nem hallottam róla. Szerintem menni kell...
2/11 anonim válasza:
Miért ne kellene menni?
Vagy esetleg nem csak a ti sulitokba lesz valami rendkívüli szünet, pl. tanári értekezletek miatt?
Ilyet még nem hallottam, hogy munka nélküli tanítási nap.
5/11 anonim válasza:
Jaaj...iskolafüggő. Gimnáziumok nagy részében nem kell, pl. az Adyban (Debrecen) hétfőn nem kell, a Fazekasban kedden sem, mert felvételit javítanak. Álatlános iskolákban kell szerintem..
6/11 anonim válasza:
Munka nélküli tanítási nap?!
Nem inkább tanítás nélküli munkanap?
Egyébként szerintem ez csak a középiskolákra vonatkozik (ahogy az előttem válaszoló is írta), mert az ált. iskolások felvételi dolgozatait javítják.
7/11 anonim válasza:
Ja...igen. Szerintem is a középiskolákban, ahova felvételit kellett ma írni ott lehet nem kell. De általánosba szó sincs szünetről. Mellesleg szerintem a tanárok, osztályfőnökök kiadták volna legkésőbb pnteken, hogy nem kell menni.
8/11 anonim válasza:
Hehe,én egy hétig nem megyek,iskolaszünet lesz nálunk
9/11 A kérdező kommentje:
nállunk csincs szünet. nekem egy 6.-os mondta, hogy nálluk nem kell menni :/
2010. jan. 23. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!