Honnan tudhatom azt, hogy kinek a válaszaiban bizhatok?
sosem lehetsz benne teljesen biztos,a % bizonyos szint alatt utalhat a válaszoló munkájára de az is lehet hogy csak rossz kategóriákban írogat ahol mindenki mindenkit csak lepontoz.
alacsony %ú ember is mondhat nagyon jót olyan témakörben amihez ért,és magas %-os ember is írhat téveset.
a tömeg sem jelenti azt hogy feltétlenül igaz,vannak akik csak elindítják és utána a többi már csak ugyan azt szajkózza holott ha az első nem írta volna a többi végig kussba maradt volna mert nem volt biztos magában.
anno sport kategóriában figyeltem ezt meg leginkább mikor direket nem válaszoltam a kérdésre pár óráig,semmi válasz de tudtam a többi válaszból kik vannak bejelentkezve.
aztán írtam a kérdéshez rá pár percre jöttek a válaszok az enyémmel megegyezők.
én ha kérdezek is valamit akkor több forrásból is utána nézek,az hogy itt milyen válaszokat kapok csak egy dolog,nem kell őket tényként kezelni mert lehet egy semmihez nem értő senkiházi írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!