Hogyan működik az elzárásból a szabadulás? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Parom okt.1-en vonult be, kozmunka lett atvaltva 12 nap elzarasra. Az egyik kerdesem, hogy hogy szamoljak a napokat? Egy nap 24 ora, vagy minden megkezdett nap szamit egy napnak? Tehat vasarnap engedik ki vagy csak hetfon. A masik kerdesem az lenne, hogy honnan engedik ki? Uzent egy sraccal aki mellole szabadult, es ez a srac azt mondta, hogy ma atviszik a maglodi utiba szabadulo zarkaba, mert a gyorskocsibol nincs szabadulas. De a neten azt olvastam, a bv honlapjan, hogy minden esetben a nagy ignac utcabol van szabadulas. Akkor most melyik az igaz? Kuldott ezzel a sraccal kapcsolattartoi nyilatkozatot, fel is adtam elsobbsegi ajanlottan, de semmi hir felole. Szerintem nincs penze telefonalni. Oda szeretnek menni reggel 8ra, de hova menjek, es melyik nap. Koszonom elore is a segitsegeteket.2014. okt. 10. 17:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!