Mi lesz a dementorokkal? [Harry Potter]
Figyelt kérdés
Ugye, a negyedik kötet végén, amikor Voldemort visszatér, Dumbledore azt mondja Caramelnek, hogy bocsássa, el a dementorokat, mert Voldemort pártján állnak. (ezt ugye nem teszi meg)
Rowling egyik interjújában olvastam, hogy ezt a lépést később – valahol a csata és a 19 évvel későbbi epilógus között – meg is teszik.
Szerintetek mi lesz velük? Mármint szabadon kószálnak, néha kiszívják egy-egy arra járó ember boldog emlékeit? Vagy valamiféle "rezervátumot" létesítenek nekik?
2014. okt. 10. 17:20
2/5 anonim válasza:
Az biztos hogy az Azkabánt már nem dementorok fogják őrizni, de hogy mi lesz velük ezután azt már nem tudom, Rowling sehol sem említi.
3/5 A kérdező kommentje:
Első: Én a későbbi évekre gondoltam, amikor már Voldemort halott.
Második: Köszönöm a válaszod! Tudom, hogy nem említi, de van valami elképzelésed, hogy mégis mi történhet velük?
2014. okt. 11. 10:55
4/5 anonim válasza:
Lehet hogy végleg eltűntek mert ugye az emberek bánatából vagy miből táplálkoztak és így Voldemort halála után már nem volt nagyon miből nekik.De akár még a rezervátum is megeshet :D
5/5 anonim válasza:
Első vagyok. Bocs ezt nem tudtam. Szerintem még élni fognak, hisz nagy az öröm hogy meghalt Voldemort és ők abból táplálkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!