Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tényleg angolul fognak énekeln...

Tényleg angolul fognak énekelni a Violetta 3-ban?

Figyelt kérdés
Ezt is hallottam már meg azt is hogy Violetta haja szőke lesz.

2014. okt. 10. 17:07
 1/3 qktqkt ***** válasza:
100%
Igen... lesz benne egypár angol dal is, de amugy már a 2. évadban is énekelnek angolul, csak ott ugy, hogy az addigi dalokat fordítják le angolra, és úgy adják elő, de többnyire azért spanyolul énekelnek... :) És igen, Violetta haja szőke lesz.
2014. okt. 11. 08:33
 2/3 Lolitaa04 ***** válasza:
78%

hát én nem tudom. legtöbbször spanyolul fognak énekelni

igen és a haja szőke

2014. okt. 11. 09:28
 3/3 anonim ***** válasza:
az underneath it all az egy angol dal(imádom rohadt jó szám<3) a violetta 3ból meg a Friends Till the end is ezt is nagyon imádom de az utobbit azt még nem énekelték el a violetta 3. évadában sztem ez egy olyan lezáró dal lesz mint a violetta 1. évadjában a se Mejor és mint a 2. áévad soy mi mejor című dala is lezáró volt. az évadnak :D
2014. okt. 15. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!