Zsazsa8912 kérdése:
Nem tudok az Aliexpressről vásárolni kb 2hete, csak nekem nem megy?
Figyelt kérdés
Nem vonja le a kártyámról az összeget, mikor vásárolni szeretnék, már vásároltam innen és akkor minden rendben ment, le is vonta egyből, most meg azt írja, hogy elutasítva, sikertelen levonás, pedig van is a kártyámon pénz, arra lennék kíváncsi, hogy ez csak nálam nem működik, vagy globális hiba lehet... :/2014. okt. 10. 11:05
1/4 anonim válasza:
Én tegnap vettem ott pár dolgot. A pénzt levonta, az egyik rendelést már postára is adták.
Limitedet ellenőrizted?
2/4 A kérdező kommentje:
Limitem??? (kártyámon van pénz, most ment rá a fizu) vagy milyen limit? :)
2014. okt. 11. 05:54
3/4 anonim válasza:
Minden bankkártyán van egy felvételi és egy vásárlási limit. Az én virtuális kártyámon ez 1 Ft. Azért, hogy ne tudják össze-vissza megterhelni. Ezt a limitet vásárlás előtt a netbankon megemelem amennyire kell és akkor lehet vásárolni. Utána visszaáll 1 Ft-re és nem tudják például 2x leemelni a pénzt. Lehet, hogy a te kártyádon is van egy limit és afölött akarsz vásárolni, akkor természetesen vissza lesz utasítva. Érdemes a bankodnál érdeklődni.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor is lehet ilyen limit beállításom, ha előtte, már vásároltam közel 10.000ft-ért, és akkor simán levette a pénzt? Voltam bent az OTP-ben, és azt mondták nem tudják mi lehet a gond.... :/
2014. okt. 12. 05:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!