Mire hasznaljak a PL/SQL-t a gyakorlatban?
Figyelt kérdés
Tudnatok konkret peldakat mondani?2014. okt. 10. 10:51
1/5 anonim válasza:
Én banki adattárházasdit csinálok vele.
2/5 A kérdező kommentje:
#1 koszi!
PL/SQL en kivul meg mit kell hozza tudnod? Programozo nyelvre gondolok.
2014. okt. 10. 18:51
3/5 anonim válasza:
Én bonyolultabb adatbázis-kezelési feladatok megoldására használom. A sima SQL jó egy szintig, de utána már jól jön egy procedurális nyelv, például olyan függvényeket írok benne, amik az adatbázis részei lesznek, és ha egyszer megírtam, akkor felhasználói felületről is könnyen meghívhatóak, és így a gyakori feladatokat automatizálni lehet.
Vagy: csinálsz egy lekérdezést, beteszed változóba az eredményt, akárhányszor felhasználhatod. Sima SQL-ben ugyanazt az allekérdezést esetleg hatszor kéne futtatni, ami sokkal lassabb.
4/5 anonim válasza:
#1 nekem nagyon más programozási nyelvet nem, mert lekérdezéseket gyártok főleg, de akik használnak mást azok javaznak
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2014. okt. 12. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!