Szerintetek mit tegyek? Buli vagy tanulás? (több lent)
Az a lényeg, hogy van egy srác, akivel kb 3 éve ismerjük egymást, de még csak mostanában figyeltünk fel egymásra igazán. Bejövünk egymásnak, és ő tényleg egy rendes srác lenne(végre). De akármikor szeretnék vele beszélni erről, ő témát vált(vagy ha írok neki, nem ír vissza). Egyszer elhívott randira, de előző nap lemondta.. Aztán következő alkalomkor, mikor találkoztunk koncerten azt mondta, hogy tényleg tetszek neki, és sajnálja ezt az egészet, és hogy talán megpróbálhatnánk újból.
Na most.. ez a srác elhívott engem erre a hétvégére egy házibuliba, hozzájuk. És mivel elég ritkán beszélünk(csak élőben-koncerten, mivel nem ír vissza chaten), és akkor is marha keveset..talán most tudnánk beszélni. Valamint.. mivel folyton itthon vagyok, ez jó kis buli lenne :)
DE! Nekem hétvégén meg kéne tanulnom 2 oldal olasz szót, valamint vár még rám egy matematika és egy fizika házidolgozat. Nem tudom mit csináljak..menjek, és péntek este meg vasárnap este tanuljak, vagy itthon ülljek és csináljam meg tisztességesen? 17/L
Neked is közbejöhet valami, nem csak neki. Ha ezt megérti tényleg ő az igazi.
Ígyhát tanulj. ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!