Hogyan tudnék megszabadulni ezektől az álmoktól?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Gyakran álmodok kutyával de nem jó jelentésben.. Gyakran az álmomban rám támadnak vagy hasonló. Ez talán azért van mert egyszer amikor mentünk haverommal horgászni akkor a melletünk lévő ösvényen ott állt egy nagy fekete kutya (hasonlítot a harry potterből a sirius blackre:D) és nagyon megijedtem nem bántott nem ugatott se semmi csak elkezdett jönni felénk de aztán elment.. és utána pár nappal álmodtam egy olyat hogy az erdőben sétálok és éreztem meg hallotam h valaki követ. Hátra néztem és felém futott egy hasonlo kutya amilyennel találkoztam, és valahogyan a puszta kezemmel megfojtottam. Ezek egy idő után elmúlnak?2014. okt. 8. 15:21
1/2 hunbula válasza:
Ha emiatt az élmény miatt azóta félsz a kutyáktól, ez a szorongás továbbra is jelentkezni fog álmodban. Ébren tegyél ellene, pl barátkozz össze barátságos kutyával, hogy jobb élményed legyen :)
2/2 A kérdező kommentje:
Szeretem a kutyákat:) Van egy tacskom is. Csak amikor találkoztam vele ennyire meg viselt vagy mi?
2014. okt. 8. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!