Te milyen túlélő kést vinnél erdőbe?
Azért ha kifejtetted volna bővebben, milyen célra kell, lehet, hogy komolyabb válaszokat is kaptál volna. :)
Mert nem mindegy, hogy csak sétálsz fél órát az erdőben, vagy remetének állnál és ez lenne az egyetlen eszköz, amit magaddal viszel. Esetleg vadászathoz kell, vagy a dzsungelbe bozótot aprítani.
Teljesen igazad van hogy nem adtam meg elég információt!
Tudom én is hogy másmilyen kés kell a Népligetbe a cig*nyok ellen, és a Gemencbe nyulat filézni!
Még én sem döntöttem el de az biztos hogy megyek pécsváradra technika mentes túlélő táborba és kést engedélyeztek!
Nekem van 2 húsbárdom (Írtó jó anyag és kinézet) és az unokabátyám késeket készít és vele csináltatom a késem gyémánt vágó korongból! Azt szerettem volna megtudni hogy milyen legyen az alakja!
Legyenek e rajta fogak (rece) dupla élezett vagy jól dobható, esetleg kicsi vagy nagy,nem tudom mi az ideális és gondoltam kapok pár ötletet!
Gyakorlatilag amit itt találsz bármelyik megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!