Mit csináljak ezzel a problémával?
Figyelt kérdés
Az van hogy van egy egy épvvel fiatalabb srác akit a nyáron ismertem meg aztán amikor vissza tértünk a suliba( egy suliba járunk) akkor köszöntem neki aztán őn nem aztán köszönt nekem és én nem köszöntem aztán mind a ketten köszöntünk csak az van hogy nem merem bejelölni facebookon pedig annyira szeretném csak nem merem és nem tudom hogy miért vagyunk így amikor a nyáron barátok lettünk csak az van hogy tényleg szeretném bejelölni facebookon csak nem merem és nem tudom hogy mitcsináljak. Valaki adjon tanácsot mert tanácstalan vagyok.2014. okt. 7. 20:50
1/4 anonim válasza:
talan tanuld meg magadat ertelmesen kifejezni, mert ha eloszoban is ilyen ertelmetlen, se eleje se vege kormondatokban beszelsz, nem csodalom hogy nem jelol vissza senki facebookon.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem hanem én akarom bejelölni de nem merem és most nem tudom mit csináljak. Ezt a kérdést telefonról írtam csak az van hogy érintőképernyős és mindig rosszul írja le amit akarok.
2014. okt. 8. 06:47
3/4 anonim válasza:
A fogalmazasi keszseged (illetve annak teljes hianya), a kozpontozas teljes hianya, az ide-oda csapongo mondatreszek nem a telefonod miatt vannak.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor leírom újra.Van egy srác akit a nyáron ismertem meg. Jóba lettünk.Amikor visszatértünk a suliba és találkoztunk akkor én köszöntem neki de ő nem köszönt nekem. Aztán pár héttel késöbb köszönt nekem és én köszöntem neki és ez így megy most is. Ennek a srácnak van facebookja.Az van hogy nem bejelöni amit nem értek hiszen egy évvel fiatalabb nálam.Most nem tudom hogy mit tegyek ebben kérek segitséget.
2014. okt. 8. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!