Juliusboldog kérdése:
Tremoló leszerelése lehetséges?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Gondolkozom egy Squier Bullet Stratcoaster gitár vásárlásán, és azon gondolkodom, hogy lehetséges-e a tremoló nélkül használni, mert nem úgy hallottam, hogy nem feltétlen hasznos az kezdőként + nehezebben tartja meg a gitár a hangolását. Szükséges hangszerészhez vinni vagy én is le tudom szedni? Bocs, ha amatőrnek tűnik, de nem igazán vagyok egy gitárszakértő.2014. okt. 5. 21:24
11/13 anonim válasza:
Fogalmi zavarok vannak elsősorban, egyrészt abban, hogy nem ismered a gitár alkatrészeinek angol nevét (szerintem ez a gitáros alapműveltség része kéne legyen), bár sajnos ismerve a hazai angolnyelvtudás siralmas helyzetét (Európában egyik legrosszabb helyen állunk), talán nekem vannak túlzott elvárásaim.
A whammy bar maga a kar inkább, mint a teljes mechanika.
Ha belegondolsz, az egy vonalban mozgó, korlátozott elmozdulásra képes mechanikai rendszert egyszerűbb blokkolni, mint kiszerelni és lecserélni fixre, nem? :)
Elhiszem, hogy ez nem az alapvető műveltség része, de egy átgondolás és a szerkezet ismerete talán rávezethet.
12/13 anonim válasza:
Bocsánat, pontosabban: egy tengelyen elfordulva mozgó.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm Aktív, tőled legalább tanultam is valamit...
2014. okt. 18. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!