Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen fajta kutyát ajánlotok...

Novák Lilla kérdése:

Milyen fajta kutyát ajánlotok nekem? (több lent)

Figyelt kérdés
Van egy faházunk a hegyekben és oda szeretnék egy kutyát.Sajnos kollégista vagyok,ezért csak hétvégén tudnák vele sétáni,tanítani,foglalkozni vele,de mindennap ott lesznek a szüleim 2 órát,szóval nem lesz egyedűl és természetesen enni és inni is kapna.Fontoss lenne,hogy okos és védő természetű legyen.Nem szeretnék túl nagyot,olyan középméretű kellene.Barátságos és játékos legyen.Az 1 heti ételére olyan 2000-4000 forintot szeretnék költeni.A kutyus megvásárlására pedig olyan 20.000-35.000 szeretnék adni.A válaszzokt előre is köszönöm.

2014. okt. 4. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
A kutya társas lény, igényli az ember közelségét. Szerinted jól érezné magát, ha naponta összesen 2 órát lennének vele a szüleid, aztán naphosszat egyedül lenne? Ha őrzés lenne a cél, akkor a barátságos és játékos kutya nem az igazi, inkább szereljetek be riasztórendszert. Ha valóban, tényleg szereted a kutyákat, akkor ne vegyél olyan helyre kutyát, ahol csak naponta pár órára lehet a gazdáival. Szerintem ez kínzás annak az élőlénynek! Gondold át!
2014. okt. 4. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:
1 kutya,nem kutya .Legalább 2 kell. A pulinál nem találsz éberebbet,és nagyon goromba is tud az lenni .Nagyon igénytelen is .
2014. okt. 4. 20:52
 3/4 anonim válasza:
beagle , en ajanlom neked , vadász kutya a ház tájékán biztos uralkodni fog , imád játszani mindent megrágni , irto ontorvényu de nagyon hálás es szép állat :) cuki is mikor kicsi :D
2014. okt. 4. 23:49
 4/4 anonim válasza:
és midemellett ha kettot veszel akkor meg el is van egesz nap magaban , nem unatkozik nem sir nincs baja :)
2014. okt. 4. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!