Bloodias kérdése:
Tudtok kisértetjárta helyeket, paranormális házakat épületeket vagy bármi ilyesztőt Szigetszent Miklóson?
Figyelt kérdés
Ha igén írjátok a sztorikat had borjzongjak😉#Szigetszentmiklós #kísértet #paranormális jelenség #kísértetjárás #iyesztő helyek #kísértet járta házak
2014. okt. 4. 12:09
2/4 anonim válasza:
Konkrétan Szigetszentmiklóson nem tudok. De Magyarországon vagy ahhoz közel ilyen helyeket én is megnéznék. De eddig csak éjszakai hajléktalant vagy fogaival fenyegetőző kóbor kutyát találtam.
Az interneten található képek közül például ez miért ne lehetne egy hajléktalan? Vagy netán éjszaka erdőben szeretkező páros egyik tagja.
Persze aki szintén azt gondolja a filmezőről hogy ő egy rake.
3/4 A kérdező kommentje:
Ja ilyesmit én is találtam csak az érdekelné hogy a környékünkön nincs-e valami ilyesztő ház mert oda tuti ellátogatnék😃
2014. okt. 4. 14:18
4/4 A kérdező kommentje:
Azért Köszi hogy időt szakítottatok ( szakítotok) rám és a beteg kérdéseimre😁
2014. okt. 4. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!