Miért késik ennyit a citromail?
Figyelt kérdés
mindig órákra rá érkezik meg a levél2010. jan. 21. 21:33
2/9 A kérdező kommentje:
hát csak kibírom valahogy
2010. jan. 21. 21:42
4/9 anonim válasza:
Hasonlóan az én kérdéseimre, amik számomra nagyon fontosak lennének, erre sem akarnak válaszolni.
6/9 anonim válasza:
Nem érted, ez kamu oldal. 12-13 éves gyerekektől milyen választ vársz? Max arra tud felelni hogy tetszik-e a Márton név, vagy elég hosszú-e a farka vagy gáz-e hogy még 13 évesen szűz. Itt komoly kérdésre nem kapsz soha választ.
7/9 anonim válasza:
ti akkor még szerencsésebb helyeztbe vagytok
nekem cak napok után jön meg a levelem..
elfeljettem a myvipembe a jeészót kérzetm jelszóemlékezettőt még azóta se jött meg (3nap óta)
8/9 anonim válasza:
A hotmail-től pl. egyáltalán nem tud fogadni leveleket, mert egy nagy fos! Szerintem minél előbb válts, mert szinte már-már használhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!