Szerintetek Carolina kihez illik? Klaus vs Stefán?
Figyelt kérdés
Kivel lenne jobb2014. szept. 30. 20:18
2/8 A kérdező kommentje:
Most akkor melyikkel?
2014. szept. 30. 21:02
3/8 anonim válasza:
először is az Caroline és nem Carolina és az angolok nem használnak á betűt vagyis Stefan(ezt minden igazi TVD fan tudja). A vs az nem épp ide illik inkább "vagy" kellett volna. Kérdések után kérdőjel! (most hogy kiéltem a tanár énem jöjjön a lényeg)
Szerintem Klaus, de sajnos már nem fognak összejönni... És (SPOILER) Stefannal sem fognak.
4/8 A kérdező kommentje:
Jó van nem kértem nyelvtan órát és ne itt oszd az észt én kérdést tettem fel válaszolj rá ha meg nem tudsz akkor viszlát és tudom hogy kell írni és azt csinálok amit akarok ha zavar akkor ne nézd nem kell mindenbe bele kötni na szia
2014. okt. 1. 20:08
6/8 anonim válasza:
Elena kit fog választani? a legvégéén???? egyikőjüket sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!