Szerintetek, hogy lenne érdemes 1 gasztro blogot?
Elindítani.
És nem szándékosan írtam el,hanem a billentyűzetem nem vesz be minden betűt.
Offtopic:
"a billentyűzetem nem vesz be minden betűt." - bocs, de ezt nem bírtam megállni röhögés nélkül. Mindegy nekem, miért maradt ki egy szó, siettél, nem olvastad át, átjavítottad és kimaradt, mit bánom én. Nem letolásból írtam, csak nem derül ki, mit szeretnél megtudni. De ez a duma, hogy a billentyűzeted nem vesz be minden betűt... :D És ezért kimaradt egy szó? Pont egy egész szó? Apám (vagy anyám), eddig ez a hét magyarázkodása. :)
De hogy válaszoljak is:
Elindítani úgy lehet, hogy regisztrálsz valamelyik blogszolgáltatóhoz.
Értelme meg akkor van, ha:
- nem unod meg két hét után
- rendszeresen frissíted
- elég kreatív vagy és tudsz újat mutatni
- nem mások posztjait másolgatod be a saját blogodra
- ki tudsz tűnni a többi sokszáz hasonló témájú blog közül
Jól van.
Nem kell kinevetni.
A kérdésemre tudnál valami válasz adni?
Sokan vannak akik ebből akarnak megélni.
Meg lehet ebből élni?
ÉS hogyan?
A reklámokból?
Én ezt munka mellet csinálnám.
És tudnátok tippet adni,hogy hogy induljak el,miket rakjak fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!