London Vs. Spanyolország?
Figyelt kérdés
Most állok iskola választás előtt(gimi) ez egyik gimibe spanyolt tanulnék emelt szinten valamint lenne színjátszó kör, aminek örülök, mert színèsz szeretnék lenni, de van egy másik ami csak 4 éves (a másik 5) ott média szakot tanulnék. Esküszöm nem tudom mit csináljak. Ugyanis gimi után külföldre szeretnék menni.2014. szept. 26. 05:52
1/2 anonim válasza:
Nem tudom észre veted-e, de rossz a helyesírásod. Nem nagyon, de rossz. London egy város, Spanyolország egy ország. Érdekes összevetés. Nem hinném, hogy bárki tudná, mit szeretnél igazán, s mi a realitás, s milyen lehetőségeid vannak. Mi döntsünk helyetted?
2/2 anonim válasza:
Gimnáziumban úgy tudom, ketto nyelv oktatása a kotelezo. Tehát az elso iskolában kezdtek spanyollal, majd második évtol bejon az angol. Angolt érdemes tanulni, mivel világnyelv. Azt írod, hogy szinész szeretnél lenni. Ebben az esetben én nem gondolkodnék kulfoldon. Azért elengedhetetlen a nyelv folyékony és akcentus nélkuli beszéde. Bár korodból kifolyólag azt mondom, hogy 2 év múlva majd teljesen más szeretnél lenni. Médiával viszont lenne lehetoség elhelyezkedni kulfoldiként is.
Arra a kérdésre, hogy Anglia vagy Spanyolország... én Londonban élek, tele van a város spanyolokkal akik elmondásuk alapján nem találtak munkát Spanyolban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!