1/16 violetta 2002 válasza:
én nagyon imádom,mert az összes dal címét tudom meg egy kicsit énekelni is meg táncolni is tudok rá,meg mindent tudok a szereplőkről.persze még sokan ezt mondják még,mert több millió rajongója van.nem lehet eldönteni,ki a legjobb,mert mindenki imádja
2/16 anonim válasza:
Én imádom! Nem mondom, h én vagyok a legnagyobb rajongó. De láttam minden részt. Mindent tudok a karakterekről. Szinte minden számukat letöltöttem, egy csomót fejből tudok. Megszeretették velem a zenét. Utána nézek a 2. és 3. évadnak. Olvasok a színészekről. Imádom a filmet is, és ha eljönnek Bp-re (2015) tuti elmegyek a koncertre. A naplómba 6 oldalt írtam róla. Folyton azt keresem, h hol lehet megvenni a könyvet. Vilus cuccaim: tolltartó, tesizsák, napló, karkötő készlet, matricaalbum, 3 póló, a magazinok, vignetták, strand törölköző. A 80.részen sírtam is. Leonetta fan vagyok, de annak is örültem amikor Tomassal csókolózott. Az első 70 részt letöltöttem (csak ennyi fért rá a gépre). Nagyon, nagyon szeretem. Martina Stoessel a kedvenc színészem és énekesem. Amikor Violettát nézek, mindegy milyen rossz kedvem volt, felvidulok. Megnézem az ezredik ismétléseket... És még sorolhatnám. Egyszóval: IMÁDOM!!! :)
3/16 violetta 2002 válasza:
én is sírtam 80.részen.mindent megnézek neten róla és és emiatt szerettem meg táncolni és énekelni
4/16 anonim válasza:
szerintem kicsit beteges, hogy ennyire szeretitek. 11 vagy tudom is én hány évesen nem kéne ennyire beleőrülni egy sorozatba. ha nagyobbak lesztek, rájöttök, hogy hülyeség az egész! és nem bántásként mondom. 16/L
5/16 violetta 2002 válasza:
12 vagyok és biztos van neked is valami amit nagyon szeretsz
6/16 anonim válasza:
elmondom neked, hogy semmi olyan sorozat nincsen, amit ennyire imádnék. megszállott kutyás vagyok, de szerintem az nem ugyanaz, mint egy ilyen sorozatot imádni.
7/16 violetta 2002 válasza:
miért lehet imádni,mint te a kutyádat.
8/16 Lolitaa04 válasza:
imádom a Violettát! szeretek énekelni és táncolni.
9/16 Lolitaa04 válasza:
10/16 anonim válasza:
a fr@ncba! már megint egy Violettás kérdés!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!