Létezik olyan, hogy egy meleg pasi eltartott legyen? Vagy ez csak a heteró nők kiváltsága?
Ez mind szép és jó,de ha otthagy,akkor hová mész dolgozni 0 munkatapasztalattal?:)
Gondolom fordítva nem tetszenek a dolog,te mennél melózni a férjed meg otthon ülne.:D
Ha olyan boldog lennél nem itt próbálnál igazat keresni magadnak.
Biztos az ismerősök a hátad mögött lenéznek,mert nem dolgozol,kitartott vagy:)
Én,ha kitartott lennék és jól érezném magam úgy,nem érdekelne mit gondolnak rólam mások,de téged érdekel.Látszik a reakcióidon.
Az ismerőseim között is van olyan nő,aki háztartásbeli.
Nagyon szépen ellát mindent,háztartást,stb,de mindenki megjegyzi róla,hogy hát megteheti,mert nem dolgozik.
Én nem ítélkezek,csak tudom milyen a többség.
De eleve nem tudom miért kellett magadra venni a kérdést,mikor teljesen más csoportnak szólt.
Még ha te ezen csoportban is a "kivételhez" tartozol,úgymond a kisebbséghez,akkor is a többséggel általánosítanak:)
Na milyen érzés kisebbségnek lenni?Nem jó,ugye?:)
Az ismerőseim nagy többsége htb es kapaszkodj meg, homoszexualis párok is vannak köztük.
Bizonygatnom nekem nem kell semmit, plane nem feléd. A kérdésed felkeltette a figyelmemet, azert válaszoltam ra, nálunk, ahol en elek nincs megkülönböztetés a homoszexualisok es a heterok kozott. Házasodhatnak, örökbe fogadhatnak, htb lehet bármelyik tagja a parnak, ezért irtam, hogy bárki lehet eltartott, ha ezt a masik fel biztosítani tudja. Aztan jöttél a "mert a no szul, azert" baromsaggal, erre irtam, hogy szülni se kell hozza.
A szavaidból süt az irigység es az, hogy hatalmas kisebbrendűségi érzésed van. Menj pszichoterapiara, sokat segíthet.
Befejeztem veled a beszelhpgetest, nem vagyunk azonos értelmi színvonalon. Vitatkozni, véleményt cserélni azzal lehet, aki van eleg ertelmes.Te nem vagy, igy veled képtelenség.
Hát lehet,ahol te élsz az úgy van.
De ez itt Magyarország,ahol a nők nagyrésze azért házasodik,hogy legyen,akin élősködhet.
És ehhez kell egy vagy több gyerek.
Mert ahhoz túl lusta,hogy sportoljon.
Megszüli a kölköt,aztán elvan a gyerek magának.
Anyu lerakja a tv elé.
A másik szobában meg nézi a Maunika showt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!