Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy egy meleg...

Létezik olyan, hogy egy meleg pasi eltartott legyen? Vagy ez csak a heteró nők kiváltsága?

Figyelt kérdés
2014. szept. 25. 14:29
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Ez mind szép és jó,de ha otthagy,akkor hová mész dolgozni 0 munkatapasztalattal?:)

Gondolom fordítva nem tetszenek a dolog,te mennél melózni a férjed meg otthon ülne.:D

2014. szept. 29. 16:04
 32/43 anonim ***** válasza:
de irigy vagy, ezért nem viszed semmire.
2014. szept. 29. 16:12
 33/43 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy nulla munkatapasztalatom van? Kapaszkodj meg, nem minden háztartásbeli 18 eves korában kezdi. En jóval tobb vagyok, hosszú ideig dolgoztam, megtakarításom is van, nem lennék elveszve. Miért kell általánosítani?
2014. szept. 29. 16:27
 34/43 A kérdező kommentje:
Mégis rákerestél erre a kérdésre és itt akarod bizonygatni,hogy neked jó így,inkább gondolkozz el ezen:D
2014. szept. 29. 20:20
 35/43 A kérdező kommentje:

Ha olyan boldog lennél nem itt próbálnál igazat keresni magadnak.

Biztos az ismerősök a hátad mögött lenéznek,mert nem dolgozol,kitartott vagy:)

Én,ha kitartott lennék és jól érezném magam úgy,nem érdekelne mit gondolnak rólam mások,de téged érdekel.Látszik a reakcióidon.

2014. szept. 29. 20:23
 36/43 A kérdező kommentje:

Az ismerőseim között is van olyan nő,aki háztartásbeli.

Nagyon szépen ellát mindent,háztartást,stb,de mindenki megjegyzi róla,hogy hát megteheti,mert nem dolgozik.

Én nem ítélkezek,csak tudom milyen a többség.

De eleve nem tudom miért kellett magadra venni a kérdést,mikor teljesen más csoportnak szólt.

Még ha te ezen csoportban is a "kivételhez" tartozol,úgymond a kisebbséghez,akkor is a többséggel általánosítanak:)

Na milyen érzés kisebbségnek lenni?Nem jó,ugye?:)

2014. szept. 29. 20:27
 37/43 anonim ***** válasza:

Az ismerőseim nagy többsége htb es kapaszkodj meg, homoszexualis párok is vannak köztük.

Bizonygatnom nekem nem kell semmit, plane nem feléd. A kérdésed felkeltette a figyelmemet, azert válaszoltam ra, nálunk, ahol en elek nincs megkülönböztetés a homoszexualisok es a heterok kozott. Házasodhatnak, örökbe fogadhatnak, htb lehet bármelyik tagja a parnak, ezért irtam, hogy bárki lehet eltartott, ha ezt a masik fel biztosítani tudja. Aztan jöttél a "mert a no szul, azert" baromsaggal, erre irtam, hogy szülni se kell hozza.

A szavaidból süt az irigység es az, hogy hatalmas kisebbrendűségi érzésed van. Menj pszichoterapiara, sokat segíthet.

Befejeztem veled a beszelhpgetest, nem vagyunk azonos értelmi színvonalon. Vitatkozni, véleményt cserélni azzal lehet, aki van eleg ertelmes.Te nem vagy, igy veled képtelenség.

2014. szept. 29. 20:32
 38/43 anonim ***** válasza:
Kérdező egy idiót.
2014. szept. 29. 20:35
 39/43 anonim ***** válasza:
70 százalékos. Adjad. Csak értelmes emberekkel lehet vitatkozni.
2014. szept. 29. 20:36
 40/43 A kérdező kommentje:

Hát lehet,ahol te élsz az úgy van.

De ez itt Magyarország,ahol a nők nagyrésze azért házasodik,hogy legyen,akin élősködhet.

És ehhez kell egy vagy több gyerek.

Mert ahhoz túl lusta,hogy sportoljon.

Megszüli a kölköt,aztán elvan a gyerek magának.

Anyu lerakja a tv elé.

A másik szobában meg nézi a Maunika showt:D

2014. szept. 29. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!