Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Talán szerelmes belém?

Talán szerelmes belém?

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztálytársam akit első óta ismerek és jó barátom de persze azóta már egy csomó idő eltelt most már hetedikes vagyok (13 éves) és neki rajtam kívül van még egy barátnője aki szint úgy első óta ismeri de szerintem ő csak kihasználja mert amikor ő nincs ott a háta mögött kibeszéli

és amikor ő bajba kerül persze megvédi meg minden de semmi több xD amikor én kerülök bajba ő közvetlen mellettem van minden fiú osztálytársam oda jön szóval ez elég vicces és ami nem rég feltűnt nekem még hogy nem rég fociztam vele meg a legjobb barátnőmmel és ott volt még rajtunk kívül két fiú és én voltam a kapus és kivédtem a megsimogatta a fejemet és nem tudom de olyan furcsa volt az nap xDDDDD bocs a hosszú leírásért

2014. szept. 24. 19:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!