A rosszindulatú, támadó válaszokat miért értékelik magasabb pontszámokkal az emberek itt a GYK-n?
Az olyan válaszok az olvasó érzelmeire hatnak, és hát egyet ért velük. Egy vicces kitalált hasonlat: Ha egy válaszoló azt írja hogy hat év golyó általi kötélre kell ítélni azt aki csúnyán néz rá, akkor a pontozó előtt megjelenik egy csúnyán néző, aki nem tetszik neki, viszont az indulatos megtorlás leírása az már döfi, ezért a zöld kézre kattint. Pedig tudja hogy például ez a kitalált tréfás hasonlat nem is kivitelezhető, nem is törvényes, nem reális, stb.
Viszont gyakran nem pontozzák a teljesen jó válaszokat.
Ezt még meg is értem, mert vannak olyan kommentek, hogy én is felnevetek, mert szerintem jó pofák. Na nem az olyanokon, hogy le kell lőni valakit...
Leginkább azokra a kommentekre gondoltam, amik nemhogy előre viszik a kérdezőt, hanem egy számára nehéz helyzetben még jól bele is kötnek (és most finom voltam). Kritizálják, ítélkeznek felette, ahelyett, hogy a kérdésére koncentrálnának. Vagy ha ítélkeznek is, teszik azt olyan stílusban, ami számomra nem emberhez méltó.
Egyébként köszi a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!