Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy 16 éves fiú vagyok 1 évig...

Halottroli kérdése:

Egy 16 éves fiú vagyok 1 évig szívtam herbált. Jv-t szinte minden nap és egy hete úgy be áltam hogy még most se tisztultam ki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sima cigit szívhatok e? (ha elszivok egyet olyan mintha nagyon durván be lennék álva) ja és ma véres volt a wc papir :(

2014. szept. 20. 20:05
 1/5 anonim válasza:
fakereszt, ámen! majd idővel talán hónapok alatt kitisztulsz agyilag kb 70%-ra! megérte, mi?
2014. szept. 25. 10:56
 2/5 anonim válasza:
amm esetleg nem lehet h még mindig kapod a szert a tuttod nélkül? hmm? első körben hagyj fel a rossz társasággal végleg!!
2014. szept. 25. 22:50
 3/5 A kérdező kommentje:
értem.... és ha iszok.. (alkoholt) akkor rosszab lessz ez az állapot vagy az nem befolyásolja?? (mióta ezt ki írtam kicsit mintha tisztultam volna)...
2014. szept. 29. 13:56
 4/5 anonim válasza:

az alkohol nem, az az ítélőképességre hat ki, nem pedig a világ érzékelését torzítja... hogy értsd: erősen lerészegedve valósan éled meg a dolgokat, csak az ítélőképességed romlik..

piától nem lesz bajod sztem de nem mondom 100%-ra.. régen én az alkoholt resetre használtam (origi, rendes thc-s fű után rá pár nappal később mert egy ilyen este után újra extrém ütős volt a fű...), amolyan visszaállító gomb volt nekem! hátha nálad is műxik de azért ne fetrengj a hányásodban!

2014. szept. 29. 19:54
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöüm szépen.. te segítettél a legtöbbet eddig !! (pedig jó pár ember ,haverom mondtak okosságokat) :)) ;)
2014. okt. 3. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!