16-19 évesek akik mentek nyárimunkára mikor mentek jelentkezni, hogy biztos kapjatok jegyet?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 21:54
1/10 A kérdező kommentje:
jegyet helyett helyetet akartam írni
2010. jan. 19. 21:55
2/10 anonim válasza:
már júniusban,ahogy vége a sulinak,vagy egy héttel a vége elött,de ha diákszövetkezetnél vagy,akkor felhívhatod őket,hogy milyen munkát tudnak ajánlani, vagy ők keresnek meg.
3/10 anonim válasza:
Júniusban már szinte esélytelen a legtöbb helyen:S
Sztem nyugodtan elmehetsz már február-március környékén. Szépen szólsz h te nyáron dolgozni szeretnél blabla
több esélyed lesz. de am ha valamelyik szülőd esetleg olyan helyen dolgozik, ahol alkalmaznak diákokat, akk nyert ügyed van, mert a főnök már külön téged fog kérni.
Én 2éve nyárimelózok és csak így votl esélyem:S
4/10 anonim válasza:
Én valószínűleg fekete munkás leszek egy vállalkozónál xD
max kiskönyvvel dolgozok de az is csak az esetleges ellenőrzés miatt van.
Lehet hogy tavasszal elkezdek dolgozni nem tudom még, igazából suli után már ráérek csak az a gond hogy így is későn érek haza.
Akkor jelentkezek amikor aktuális lesz.
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor már február közepén szólok a Meló-diákban.Sajnos ahol a szűleim dolgoznak ott nem alkalmaznak diákokat.
2010. jan. 20. 18:21
6/10 A kérdező kommentje:
szűleim=szüleim
2010. jan. 20. 18:22
7/10 anonim válasza:
22 47 vagyok. igen mindenképpen szólj, de sztem ne csak ott hanem minnél több helyre add be a jelentkezésed külön ajánlom a rébuszt. A legtöbb hely tőlük kér. Ne számíts rá h túl kedvesek lesznek, velem is elég bunkók szoktak lenni az ilyen szövetkezeteknél, de nem kell vele foglalkozni. Ha szerencséd van akk jót fogsz ki. Szurkolok h összejöjjön:)
8/10 A kérdező kommentje:
Csak az a gond,hogy Sopronban lakok és nem tudom itt van -e Rébusz.
2010. jan. 21. 14:36
9/10 anonim válasza:
Ohh értem:S Hát igen, ez így tényleg gond. Akkor még azt tudom ajánlani h az összes helyre (étterem, üzlet, élelmiszerbolt stbstb)-ba bemész és megkérdezed h nincs e szükségük nyáron alkalmozotra. Ezt nem kell most ráér majd olyan május környékén.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. jan. 22. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!