Miért nem bírom az alkoholt? Lehet ezen változtatni, hogy jobban bírja a gyomrom?
Sose ízlett az alkohol, de 1x sikerült berugnom aranyászoktól és tequila-lime -tól.. azóta olyan szinten nem esik jól, hogy 1 kortyot nem bírok úgy meginni, hogy ne törne rám 1 nagyon minimális hányinger.. legfelljebb a bacardi brazer az, ami még jólesik.. de a többi pia nem.. csak keverve iszok 1-1 pohárral, akkor is csak a hangulat miatt, de akkor se esik jól, csak nagyon ritkán..
na hát ez engem nagyon zavar.. nem akarok nagy alkoholista lenni, de még az sincs, hogy ha megyek valahova olyan piát iszok amit szeretek, mert olyan nincs..
16/f
Amióta egyszer nagyon bebasztam, azóta velem is ez van. :D
Legtöbben nem is az íze, hanem a hatása miatt isznak. :)
Hat en 1 kezemen meg tudom szamolni, hany alkoholos kortyot ittam eddig. Ha vmi kulonleges alkalom volt, akkor 1 korty pezsgo, amit le tudtam nyomni. En mar a szagatol is rosszul vagyok, mindenfele alkoholos italnak. Ez van. :)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!