Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ilyen kicsi a kezem?...

Miért ilyen kicsi a kezem? Mitől vastagodnak az ujjak, úgy értem, hogy mitől erősödnek meg?

Figyelt kérdés
Ne nézzetek hülyének,de nem hogy a fiúknak az ÖSSZES LÁNYNAK nagyobb a keze,mint az enyém,SOHA SENKIT nem láttam még akinek ilyen kicsi.az ujjaim nagyon rövidek és nagyon vékonyak,teljesen olyan lenne,mint egy nagyon pici lánynak,ha nem lennének ilyen rövidek.Szerintem azért ti is foglalkoznátok vele,ha ilyen brutálisan kicsi lenne nektek is.

2014. szept. 17. 18:28
 1/9 szántóvető ***** válasza:
fénykép?lehetőleg karral együtt hogy látszódjanak az arányok.
2014. szept. 17. 18:31
 2/9 A kérdező kommentje:
ok
2014. szept. 17. 18:34
 3/9 A kérdező kommentje:
2014. szept. 17. 19:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy? A kezed pont akkora mint az arcod. ugyhogy ha a fejed kicsi akkor nincs mit tenni.
2014. szept. 17. 20:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez most ugye kérdés akart lenni,hogy a kezem pont akkora e mint az arcom,mert nem,nem akkora.Még azt vettem észre,hogy a felkaromhoz képest aránytalanul kicsi a kézfejem és a az alkarom.Azt sem értem,hogy mért írtad,hogy "akkor nincs mit tenni".Ha nincs akkora a kezem,mint az arcom,akkor van mit tenni?Mit csináljak,hogy vastagabbak legyenek az ujjaim,hogy erősödjön a kezem?Ez a hosszúsággal is összefügg azt tudom,de mit csináljak,hogy megerősödjennek a kezeim,ujjaim?Másoknak a kis ujja vagy kétszer akkora,mint az én mutató ujjam.
2014. szept. 18. 06:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Az alkarom rövidségéből szerintem könnyen kilehet venni,hogy kb. hány centi vagyok.
2014. szept. 18. 07:09
 7/9 A kérdező kommentje:
ki lehet következtetni
2014. szept. 18. 07:10
 8/9 A kérdező kommentje:
így akartam írni
2014. szept. 18. 07:10
 9/9 szántóvető ***** válasza:
az én ujjaim se vastagabbak,talán egy kicsivel hosszabbak a tiendél.sok férfinak vannak vastag húsos ujjaik,szerintem azok se szebbek.a kéz és az ujjak nagysága genetika,változtatni nem lehet rajtuk.ez a marokerősítő dolgoztatja az ujjakat rendesen,szerintem megérné kipróbálni ill. minél gyakrabban használni: [link]
2014. szept. 18. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!