Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vajon jó ötlet-e, ha oktatót...

Vajon jó ötlet-e, ha oktatót váltok? 2. sikertelen forgalmi vizsga.

Figyelt kérdés
Hétfőn volt a 2. sikertelen forgalmi vizsgám. Nagyon el vagyok keseredve, és reménytelennek érzem a helyzetet. Úgy érzem, hogy sikerült volna, de a vizsgák előtt közvetlenül vezettünk 1-1 órát az oktatómmal, és ezeken az órákon mindig ingerült volt velem, kiabált, és mindenbe belekötött. Hirtelen baj volt minden, és persze hirtelen minden rossz volt, amit csináltam. Alapjába véve kedves volt mindig velem, beszélgettünk, segített, de ezeken a vizsga előtti órákon olyan volt, mintha direkt azt akarná, hogy félelmet keltsen bennem a vizsga iránt, hogy izguljak, és ezáltal sikertelen vizsgát tegyek. Össze is jött neki mindkétszer. Egyszer azért buktam, mert parkolásnál nem indexeltem, egyszer meg azért, mert stoptáblánál megálltam ugyan, de nem közvetlenül a vonalnál, hanem valamennyi továbbgurultam. Én úgy gondolom, hogy csekély jóindulattal ez a bukás kiküszöbölhető lett volna. Annyira elkeseredtem, hogy nem is szeretném már folytatni, de kénytelen vagyok, mert túl sok pénzem van a dologban. Undorodom már beülni az autójába, mert azonnal rettegek. Viszont nem tudom, jó ötlet lenne-e, ha másik oktatót keresnék, hiszen amíg megszokok egy másik autót, még tőle is veszek órákat.. Segítsetek, légyszi!! Köszönöm előre is!!! L/19

2014. szept. 16. 15:27
 1/2 szántóvető ***** válasza:
100%
válts oktatót.de az index elmulasztása csak egy hibapont,előtte még összeszedtél kilencet.a stoptábla az más,ha nem állsz meg rögtön buktad a vizsgát.
2014. szept. 16. 15:38
 2/2 anonim válasza:
100%
szerintem is válts oktatót, az nem jó ha elmegy miatta a kedved a vezetéstől :/
2014. szept. 18. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!