Most mit csináljak? Hogyan oldjam meg?
Figyelt kérdés
A suliban kötelező lett az úszás, nekem van egy testi eldeformálásom és ezért nem szeretnék levetkőzni. Hogy tudnék erre valami felmentést kérni? Értelmes választ várok! Köszönöm. 17/fiú2014. szept. 15. 12:52
11/21 anonim válasza:
Ha kiveri a hisztit akkor jobb lesz? Akkor nem fogjak az osztalytarsai kirohogni?
Amugy nem tudom elkepzelni, hogy eddog soha nem kellett neki levetkozni masok elott, pl. tesioran. Hogy oltozott akkor at?
12/21 anonim válasza:
mondom 4 szemközt... Elkapja a tanárt szünetben, vagy éppen 1 adminisztrációs munka közben bekopog. érdekes én 4 szemközt tudtam vele beszélni, a kérdező meg nem? Vagy az ő osztálya lánccal van összekötve? És ez nem hiszti kiverés, de ez olyan mint 1 eunukra a nudista strandot kényszeríteni. Nem ! Tessék már megtanulni,hogy lehet nemet is mondani. Biztos neked is van fóbiád. Én leszarnám az egészet.
13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, holnap megbeszélem vele 4szemközt aztán ha nemért a szép szóból megkapja a 'magáét' :DD
Köszönöm a biztatást, ment a zöld!!
2014. szept. 15. 16:02
14/21 anonim válasza:
"ha nemért a szép szóból megkapja a 'magáét'"
Ezzel en ovatos lennek. Ugy is te fogsz szivni a vegen. Plane ha kotelezo az uszas, es nem a tanar dont hogy kinek kell es kinek nem.
15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot utolsó :)
2014. szept. 15. 17:23
16/21 anonim válasza:
Fogadell ez van ezt kell szeretn...
17/21 anonim válasza:
Fogadell ez van ezt kell szeretni...
18/21 anonim válasza:
csak a kötelezőnek tűnő dolgokra lehet nemet mondani.
20/21 A kérdező kommentje:
Szépen elmagyaráztam neki,hogy mi a helyzet, megértette én megköszöntem és leléptem :D
Köszönöm a biztatás :) ment a zöld :)
2014. szept. 26. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!