Történt már veled olyan hogy amit te elterveztél vagy
kigondoltál az meg is valósult? Teljesült már a vágyad?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 16:08
1/8 anonim válasza:
igen. velem számtalan ilyen dolog történt. ha szeretnél valamit, koncentrálj rá erősen, és ha jól csinálod valóra válik. Én a technikusi vizsgámon csináltam ezt. 5-ből 4 esetben kihúztam azt a tételt amit szerettem volna. Hogy "megbabonáztam"-e vagy csak a véletlen műve? ki tudja...
2010. jan. 19. 16:16
2/8 A kérdező kommentje:
Ha ilyen ügyes voltál akkor megbabonáztál engem is!:)
Gratulálok!:)
2010. jan. 19. 16:30
3/8 anonim válasza:
Meglepő módon igen. =)
Szeretek sétálni. És nagyon gyakran gondolok arra, hogy a következő utcákban esetleg találkozom valami ismerőssel. Ez néhányszor előfordult.=)
Meg suliból hazafelé jövet eszembe szoktak jutni olyan emberek, akiket régen láttam, és hirtelen beugranak. És volt már erre is példa, hogy aztán az az ember a következő megállónál felszállt. =)
2010. jan. 19. 18:16
4/8 anonim válasza:
Nem :( De nagyon szeretném ha végre teljesülne..de ez lehetetlen :(
2010. jan. 19. 18:31
5/8 A kérdező kommentje:
Én csak a kis családi házat szeretnék!Egy saját ház lenne az álmom.Sokszor meg is terveztem már.
Almodozok rolla és várom hogy valóra váljon.Velem semmi nem történt még meg amir vágytam vagy gondoltam.:(
2010. jan. 19. 18:38
6/8 anonim válasza:
ne csüggedj! inkább tegyél érte! ez csak úgy "hop-"ra nem fog sikerülni még ha koncentrálsz sem. Először is, én inkább egy munkára koncentrálnék, amivel jól lehet keresni, vagy fizetésemelésre. Később pedig a házra, építkezésre. Bízz magadban, higgy a sikerben, hogy megvalósul az álmod. Sok sikert hozzá.
jah, az első voltam
2010. jan. 20. 13:40
7/8 A kérdező kommentje:
Jelenleg gyesen vagyok!:)Tennék érte de még a kisfiammal ithon vok addig nem tudok lépni,pénztkeresni!
Ugyhogy várom tovább a csodát:)
Azért köszi:)
2010. jan. 20. 14:21
8/8 anonim válasza:
Igen. Tinédzserkoromban (80-as évek, 90-es évek eleje) nagyon megtetszett a Porsche autómárka és nagyon erős vágyat éreztem iránta. Olyan szinten, hogy azzal aludtam, azzal keltem, állandóan ábrándoztam róla. Mikor a panelból a belváros felé tartottam buszon ülve és nagyritkán megpillantottam egyet, hihetetlen vágyat éreztem iránta. És akkor eléggé reménytelen dolognak tűnt. Aztán telt-múlt az idő és ez a vágy egyre erősebb lett bennem. Mígnem - addigra szerencsés fordulatot vett az életünk - 24 éves koromban sikerült szert tennem egy Porsche autóra. Igaz, hogy 17 éves használt autó volt és nem is a "nagy" 911-es, de Porsche volt. Ekkora eufóriát csak a lottónyertesek élhetnek át szerintem, amit én éreztem ekkor. Aztán sajnos egy év múlva az összetört, de sikerült másikat venni. Immár sorban a negyedik ilyen autóm van, mindegyiket használtan vettem, mert nem milliárdos vagyok hanem egy megszállott. Ennyi év után visszanézve nekem ez volt az életem nagy álma, ami szerencsére megvalósult.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!