Hol tudnék attack on titanos felsőt venni olyat amilyet az animében hordanak?
Előző válaszadó vagyok. Ebayen több eladó is van, nagyon sokan árulják a kabátot több formában is. Alaposan nézd meg, melyiket választod, mert eddig én három fajtát "fedeztem fel": egyiken mindegyik címer nyomott, a másikon (nekem ilyen van), a hátát kivéve mind hímzett, a harmadik pedig műbőr és azt hiszem minden címer hímzett rajta.
Szerintem úgy keresgélj, hogy az árat és a szállítást egyszerre veszed figyelembe (be is lehet állítani a keresésnél). Van, ahol ingyenes a szállítás, de maga a cucc sokkal drágább, mint máshol, ahol van szállítási költség, de még azzal együtt is olcsóbb. Na meg arra is figyelj, hogy megbízható eladótól vásárolj!
Szerintem legolcsóbban már 3500-4000Ft körül is megkapod a legegyszerűbbet. Én az enyémet kb. 6000-ért vettem, mert hímzett címerrel szerettem volna, az ennyivel többe került, de nagyon megérte! :)
Huh, szerintem keress rá mégegyszer, mert nekem az AoT pulcsira kb. minden második-harmadik az. (OoO)
Jó vásárlást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!