Hogyan tudnak kikoltozni kulfoldre penz es lakas nelkul? (tobbi lent)
Munka és pénz nélkül nem kapsz vízumot.
Nincs ismerősöd Ausztriában/Németországban/Angliában, akihez ki tudnál menni?
Nincs :(
Jovore gondoltam higy nyaron egyik pillanatrol a masikra lelepek
Nem nagyon vágom a vízum, engedélyek és egyéb dolgokat amik kellenek egy amerikai élethez, (igaz sokan írtak már erről itt a gyakorin hasznos információkat) de abban biztos vagyok, hogy minden engedély amik kellenek pénzbe kerülnek. Ahogy pénzbe kerül a repülőjegy ára, pénzbe kerül a szállás kint, élelem, élethez szükséges dolgok.
Ha nincs semmi tőkéd akkor mégis, hogyan tervezel kimenni?
Én Angliában élek, és akik ide jönnek ki, azoknak csak annyival könnyebb, hogy nem kell ide semmi vízum, munkavállalási vagy letelepedési engedély. Ide csak pénz kell. De ide is kell. Bárhová akarsz menni a nagyvilágba pénzre lesz szükséged.
Én régen segítettem pár embernek, és adtam ki szobát. Jelképes összegért,de fizetni kellett az illetőnek így is. De ez csak egy kis segítség volt. A többi rájuk hárult. Repülőjegy, kinti étkezés, stb.
Gondolom te sem várod el, hogy valaki kifizessen mindent helyetted..
Nem akarlak lebeszélni arról, hogy külföldre menj. Ha ez a terved akkor tedd meg a lépéseket. Kezdésnek:gyűjtsd a pénzt, hogy legyen elég tőkéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!